fbpx

webinar: hoe kan ik gemakkelijk duurzamer reizen?

🌍 Ontdek de sleutel tot gemakkelijk duurzaam reizen en transformeer je mindset! 🚲✈️

Ben je klaar om duurzaam reizen te omarmen als een levensstijl? Wil je overal avontuurlijker reizen met een diep respect voor de natuur en de lokale leefomgeving? Dan is ons inspirerende webinar, “Duurzaam reizen: Een avontuurlijke levenswijze met respect voor de natuur,” precies wat je zoekt!

Kano in Zweden

Duurzaam reizen: Een avontuurlijke levenswijze met respect voor de natuur

🗓️ Datum: donderdag 7 september
⏰ Tijd: 19:30 – 20:30 uur
🖥️ Locatie: online (comfortabel vanuit je eigen huis!)

Tijdens dit boeiende webinar nemen ik je mee op een ontdekkingsreis naar de wereld van duurzaam reizen en leren ik je hoe je overal een avontuurlijke en respectvolle mindset kunt aannemen. 

NP Ecrins
Actief helpen met zeilen
Droogvallen en wadlopen
Vegetarisch ontbijt aan boord

Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

🌿 Mindset-transformatie: Leer hoe je jouw reismindset kunt verschuiven naar een duurzame benadering. Ontdek hoe duurzaam reizen niet alleen een eenmalige keuze is, maar een manier van leven die een positieve impact heeft op de planeet.

🌎 Slow travel en echt contact: Ontdek de kracht van slow travel en leer hoe je dieper in contact kunt komen met de omgeving waarin je verblijft. Leer hoe je de tijd neemt om te vertragen, de lokale cultuur te omarmen en authentieke ervaringen op te doen.

🚆 Duurzaam transport: Ontdek hoe je duurzame vervoersmiddelen kunt integreren in je reizen, zoals treinen, fietsen en wandelen. Of iets een iets ongebruikelijkere keuze: zeilen. Leer hoe je kunt genieten van de reis zelf en onderweg kunt genieten van prachtige landschappen, terwijl je tegelijkertijd de ecologische impact vermindert.

🛏️ Accommodaties: Leer hoe je met het kiezen van je accommodaties meer in verbinding kunt staan met de mensen om je heen, de lokale gemeenschap en de natuur. Ontdek hoe je jij kunt kiezen waar je geld heen gaat, en hier duurzame keuzes in kunt maken. Daarnaast geef ik tips in hoe je greenwashing kunt herkennen, en waar je op moet letten bij een duurzaam verblijf. 

🍽️ Duurzaam eten en lokale markten: Leer hoe je kunt genieten van duurzame en lokale gerechten tijdens je reizen. Ontdek de smaken van de wereld door te proeven van biologische en seizoensgebonden ingrediënten, terwijl je tegelijkertijd de lokale gemeenschappen ondersteunt. Ik geef je tips hoe je op reis vegetarische en voedzame maaltijden kunt eten, om zo de ecologische impact te verminderen. 

Inspiratie en praktische tips om gemakkelijk duurzamer te reizen

Dit webinar zal je inspireren en praktische tips bieden om duurzaamheid te integreren in al je reisavonturen. Het zal je helpen om een avontuurlijke mindset aan te nemen die gebaseerd is op respect voor de natuur en de lokale leefomgeving. Bovendien krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en te connecten met medereizigers die dezelfde waarden delen.

Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor de webinar “Duurzaam reizen: Een avontuurlijke levenswijze met respect voor de natuur” en ontdek hoe je overal kunt reizen met avontuurlijke nieuwsgierigheid en diepe verbondenheid met je omgeving.

🌿🌍 Verander je mindset, omarm avontuur en respecteer de natuur! Meld je vandaag nog aan! 🌍🌿

DIRECT aanmelden voor de webinar:

  • Deelname is gratis 
  • De webinar vindt plaats via Microsoft Teams, downloaden van een applicatie is niet nodig! 
  • De webinar wordt opgenomen, de opnames zullen worden gebruikt voor verbeterdoeleinden, en eventueel marketing of promotiemateriaal. Mocht je niet in beeld willen komen, zorg dan bij het stellen van een vraag dat de camera uit blijft.  
  • Aanmelden voor het evenement door op onderstaande link te klikken naar de aanmeldpagina. Je komt dan op de Microsoft Teams Eventpagina voor de webinar.

Over mij:

Mijn naam is Mara Goorts en ik ben het gezicht achter Sustainable Adventurer. Ik heb een avontuurlijke instelling, ik houd van slow travel en de échte verbinding op zoeken. De verbinding zoeken met het land, met de (natuurlijke) omgeving en de mensen die er wonen. Dit combineer ik met duurzamere keuzes zoals minder vliegen, altijd op zoek naar lokale plekken met vegetarische maaltijden op het menu en echte gesprekken. Lees hier verder voor meer informatie over mij. 

Meerdaagse hike Zuid Limburg
Winkelwagen
Scroll naar boven