fbpx

Freedivers: avontuurlijk, reislustig en gezondheid gaan voorop

Freedivers zijn vaak hele avontuurlijke types: de diepte trainingen vinden zelfs in het Nederlandse troebele water plaats. Al zijn ze daarnaast ook zeer reislustig: ze kijken al gauw buiten Nederland waar je nog meer aan diepte training kunt doen. Ook zijn het mensen die goed voor hun lichaam zorgen, die de ademhalingstechnieken beheersen en luisteren naar hun persoonlijke grenzen. Bij freedivers staan avontuurlijk, reislustig en gezondheid voorop, hierdoor voel ik me onder freedivers wel thuis. 🙂 Ik ken de community inmiddels goed, en weet waar de behoefte ligt.

Dive and Discover

De behoefte van een groeiende groep freedivers

De sport heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen en de community is groeiende. Het grootste gedeelte van de freedivers community is in de fase tussen beginner, gevorderde en echt presteren. Deze groep vindt het prettig om hulp te krijgen, omdat ze nog stoeien met klaren, contracties en het eigen maken van de diverse technieken. 

Ik ben voorzitter van de nationale freediving bond 

Sinds 1,5 jaar ben ik voorzitter van de Dutch Freediving Association. Mijn doel als voorzitter is om freedivers met elkaar te verbinden en zo een fijne community op te bouwen. Dit doe ik door te zorgen voor een basis waarop kan worden gebouwd, waardoor anderen de ruimte voelen om initiatief te nemen en iets te organiseren wat bijdraagt aan de freedivers in Nederland. 

Dive and Discover

Verbonden met de freediving community

Door mij in te zetten voor freedivers, heb ik al vele mooie mensen mogen ontmoeten die allemaal een liefde voor freediven hebben. Het netwerk zit wereldwijd, en iedereen helpt elkaar graag met tips en adviezen om de sport beter te kunnen uitoefenen. Deze community voelt voor mij als een grote familie.

Blog: Top 7 Freediving vakanties in Europa

Voor deze mensen heb ik dan een overzicht gemaakt met de top 7 freediving vakanties in Europa. Want diepte trainingen zijn in mijn beleving toch het meest ontspannen in helder, blauw en warm water. Zo kom je meter voor meter een beetje dieper met freediving. Daarnaast kun je naast de diepte trainingen ook de omgeving ontdekken, zowel boven als onder water. 

Dive and Discover

Klik hier om direct door te gaan naar de top 7 Freediving vakanties in Europa 
en kies waar jij deze zomer op vakantie gaat!

Shopping Cart
Scroll to Top