fbpx

Wie zit er achter de organisatie?

Hi, mijn naam is Mara Goorts, en ik omarm graag mijn avontuurlijke kant. Ik heb al veel over de wereld gereisd, ik plaats hierbij de reiservaring boven het verhogen van aantal landen dat ik heb bezocht. Liever doe ik aan slow travel en leer ik het echte lokale leven kennen. Inmiddels heb ik een tijdje in Spanje, Australië, Verenigd Koninkrijk en Argentinië gewoond.

Tijdens mijn vlucht naar Nieuw Zeeland in 2019 had ik voor het eerst vliegschaamte. Het hele jaar door hanteer ik een duurzame levensstijl, maar ik stapte wel in het vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Daar heb ik besloten dat ik voor de bergen niet meer wil vliegen. Europa heeft zoveel moois te bieden, dit wil ik graag met jullie delen.

Mijn talent voor organiseren, mijn liefde voor wat reizen je kan brengen en het besef dat we echt onze manier van reizen wel iets duurzamer kan, zijn de redenen geweest om te starten met dit initiatief. Ik geloof dat we de negatieve effecten van reizen kunnen ombuigen naar een positieve bijdrage voor zowel de natuur als de lokale gemeenschap. En dat jij thuiskomt met lokale, authentieke reiservaringen die je bijblijven.

Veel reisplezier,
Mara Goorts

Wat vrienden zeggen:

Reviews

 • We had a delightful time during our Bike and Brew adventure. The trip was as nice as the people met ! The organisation was perfect and rented bikes were great.... Lees verder

  Vladimir WOZNY

  Mara is a reliable organizer who is a pleasure to work with. Her guests were very enthusiastic about the sailing trip to Terschelling. On to more collaborations!

  marloes fopma

  Went on the first "Sail into the Dark Sky weekend" with Sustainable Adventurer. What a great experience: perfect organization, interesting and inspiring activities, and above all Mara is a friendly,... Lees verder

  Mark Westerbeek
 • Reliable, sincere and involved, just to name a few positive characteristics of this company. I’ve been on the first sailing weekend with them, it was truly a great experience with... Lees verder

  xandervdb

  Super fun sailing trip made in January on the Wadden Sea. It is often the case when traveling that the destination is the best, but as far as I'm concerned,... Lees verder

  Xyron z0mgenberg

  Made a super fun sailing trip in January on the Wadden Sea. When traveling it is often the case that the destination is the best part, but for me the... Lees verder

  Xyron z0mgenberg
 • We enjoyed! We were on the sailing weekend in January and it was really fantastic. We counted ourselves lucky with the good weather (when sailing in January you don't immediately... Lees verder

  Nena Kreeft

  We enjoyed! We were on the sailing weekend in January and it was really fantastic. We counted ourselves lucky with the good weather (when sailing in January you don't immediately... Lees verder

  Nena Kreeft

  We enjoyed! We went on the sailing weekend in January and it was really fantastic. We considered ourselves lucky with the good weather (when sailing in January you don't immediately... Lees verder

  Nena Kreeft
Shopping Cart
Scroll to Top