fbpx

Gaan we er samen op uit?

Ik besef me dat ik tijdmiljonair ben, ik heb alle tijd om mijn dromen te verwezenlijken. Dus: wat ga ik doen, wat is mijn hobby en waar word ik echt gelukkig van?

Gaan we er samen op uit?

Durf te doen wat je gelukkig maakt

Sommige mensen zijn muzikanten. Zij maken muziek voor zichzelf, ongeacht of ze doorbreken. Vervolgens doen ze hun best om wat meer bekendheid te genereren. Een kunstenaar werkt ook zo. Ik benijd de drive van de creatieve muzikanten en kunstenaars.

Wat mij gelukkig maakt…

Eropuit gaan, daar houd ik van. Opgaan in de omgeving. Samen ervaren. Dus niet zoals een reisblogger schrijven over reiservaringen waar ik een fijne herinnering aan heb, maar het gevoel delen.

“Live where you travel, and travel where you live”

Gaan we er samen op uit?

Leven in het nu

Ik leef graag meer in het moment, met alle zintuigen aan. Zonder telefoon. Ik vind het heerlijk om het to-do lijstje wat meer los te laten, en vervolgens te beseffen dat ik meer bereik dan ik eerder had bedacht. 

Een avontuurlijke mindset

‘Live where you travel, and travel where you live’, is een quote waarmee ik me kan identificeren. Het gaat voor mij over een avontuurlijke mindset hebben, open staan voor nieuwe dingen. De persoonlijke grenzen weten te verleggen en wendbaar durven zijn. Ook (of juist!) als het spannend is. Dit is mogelijk wanneer je vertraagt, en open staat voor gesprekken met mensen om je heen.

In verbinding staan met de mensen en de omgeving

Op deze manier doe ik duurzame (reis)ervaringen op. Ik ben goed in dit organiseren en heb een duurzame levensstijl. Ik krijg energie van in verbinding staan met de mensen om mij heen. Samen kom je verder dan in je eentje.

Ben jij ook een duurzame avonturier?

Ik kom graag in contact met andere duurzame avonturiers. Het lijkt me prachtig als we verhalen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren om nog meer stappen op gebied van duurzamer reizen te nemen. Er zijn namelijk zoveel manieren om de negatieve effecten van reizen om te buigen naar een positieve bijdrage voor zowel de natuur, als de lokale gemeenschap. 

Of ben jij een duurzame avonturier in wording?

Natuurlijk kom ik ook graag in contact met de nog-niet-zo-duurzame avonturier die openstaat voor een andere manier van reizen. Ik wil graag mijn vrij duurzame manier van reizen met je delen. Omdat een duurzamere reisstijl namelijk dé manier is om lokale, onvergetelijke reiservaringen mee naar huis te nemen. Verhalen die je later nog eens vertelt aan een ander.

Gaan we er samen op uit?

Vind je het leuk om een keer samen met mij op pad te gaan?
Wat zullen we gaan doen? 
🥾: samen een mooie wandeling maken
🛶: samen een keertje met een kano op pad
⛺: samen een nachtje kamperen
🤠: of heb jij een ander goed idee?

Zit er nog een andere duurzame avonturier in jouw netwerk 🤔? 
Wil je me helpen door ons aan elkaar te verbinden?

Shopping Cart
Scroll to Top