fbpx

Nieuw: het Bike en Brew Adventure

Voor iedereen die iets tofs wil doen in Utrecht, die wel te porren is voor een gezellige middag.

Bike & Brew Adventure

Niet enkel voor toeristen

Waar ik me met mijn nieuwe concept in eerste instantie richt op toeristen, betekent dit niet dat dit enkel voor toeristen hoeft te zijn. Maar voor hen zit op dit moment de meeste meerwaarde. Zij gaan namelijk niet-toeristisch Nederland leren kennen.

How to bike like a Dutchie?

Dat begint natuurlijk met een fiets, en leren hoe je fietst door een stad als Utrecht. We banen een weg banen door de drukte op het Vredenburg, en vervolgen de weg vanuit het stadcentrum richting de buitenwijken. Wat je ziet: veilige fietsstraten, Nederlandse woonwijken, een fietspad dat over het dak van een basisschool verder gaat…

We gaan echt lokaal en maken zo verhalen. 

Bike & Brew Adventure

Wat maakt een brouwerij uniek?

We stoppen bij verschillende brouwerijen voor een biertje, en een verhaal over wat de brouwerij of het biertje uniek maakt. Mooie anekdotes passeren de revue. Zo fietsen we verder naar de volgende brouwerij of taplokaal. Kijk, dat is voor iedereen leuk. Hier hoef je geen toerist voor te zijn!

Waarom is dit een duurzaam concept?

De toeristen steunen op deze manier de lokale middenstand, zij spreiden zich meer over de stad en ze komen in contact met echte Utrechters. Daarbij verbind ik ook nog andere reizigers op laagdrempelige wijze met elkaar. De verplaatsing per fiets zorgt voor een lage CO2-impact. Zo is het Bike & Brew Adventure een duurzaam concept wat een positieve impact maakt.

Echt lokaal én met een verhaal!

We gaan echt lokaal en maken zo verhalen. Ik leer toeristen fietsen zoals een Nederlander, wat voor velen zeker buiten de comfortzone gaat zijn. En we horen de verhalen over hoe biertjes ontstaan, met alle ruimte voor vragen.

Ga met mee op pad in Utrecht

Het lokale leven ervaren en verhalen verzamelen, dat is waar ik van houd. Wanneer ik op reis ben, is dit wat ik doe. Dit gun ik anderen ook, dus ga met me mee in de stad waar ik alweer ruim 10 jaar woon.

Bike & Brew Adventure

Ga je dit jaar een keer met me mee op het Bike & Brew Adventure?
PS: Ik ben ook te boeken als teamuitje!

Shopping Cart
Scroll to Top