fbpx

Ontspannen freediven, maar ook lokaal genieten

Ontspannen freediven, maar ook lokaal genieten, de kernbehoefte waar het voor veel freedivers om gaat. Zeker als ik de enquête mag geloven die ik onder freedivers heb gehouden. 

Dive and Discover

Enthousiast over freediven?

Natuurlijk, er zijn fanatieke freedivers die een hele week dedicated aan freediven willen geven om zo bepaalde doelen te halen. 

Voorkeur: een freediving vakantie

Het gros van de enthousiaste freedivers (58,6%) wil echter graag freediving integreren in de andere vakantieplannen. Die gaan freediven als recreatieve bezigheid. 

Maar zeker ook met de intentie om door middel van coaching beter te worden dan waar ze nu staan. 

Ontspannen freediven

Ultiem is om meerdere dagen achter elkaar te freediven, zodat je echt in die ontspanning kunt komen. Waarbij je gewend bent aan de condities en omstandigheden ter plaatse. Dit is pas een fijne manier om de batterij opnieuw op te laden. 

Ontspannen freediven lokaal genieten

Lokaal genieten

Daarnaast gaan we graag op vakantie om lokaal te genieten. We doen ons best om uit die toeristische zone te komen en zo meer mee te krijgen van het land waar ze op vakantie zijn. Al is het altijd even zoeken waar je moet zijn, zeker als je de weg niet weet en de taal niet spreekt. Maar als het wel lukt, dán zijn dit de pareltjes van de vakantie. De momenten die je zal herinneren en nog eens naverteld. 

Dive & Discover: de perfecte combinatie

Met een paar Spaanse freedivers heb ik de kern van de behoefte in een aanbod vormgegeven. Zij weten het lokale tintje aan een freediving vakantie toe te voegen, we worden immers uitgenodigd om met hen lokaal te komen genieten. 

Dive and Discover

Ga je mee op Dive & Discover, waarbij we gaan freediven in de Costa Brava?

Shopping Cart
Scroll to Top