fbpx

Word jij de bierproeverij gids van Utrecht?

Kom betaald borrelen komende maanden en fiets met toeristen door Utrecht. Verdien zo als tourguide €15 per uur!

Wat ga je doen?

Als tourguide fiets jij met groepen mee voor een Bike & Brew Adventure: een unieke en lokale bierproeverij langs Utrechtse brouwerijen. 

Jouw verantwoordelijkheid is het om met de groep van brouwerij naar brouwerij door Utrecht te fietsen. Jij houdt ze veilig bij elkaar, helpt ze Hollands fietsen, geeft hen interessante informatie over de stad Utrecht, zorgt ervoor dat iedereen geniet van een heerlijk, ijskoud lokaal biertje bij elke brouwerij en brengt de hele groep weer veilig en compleet terug. Uiteraard bier jij zelf ook mee! 

Een bijbaan vol gezelligheid

Dit is de gezelligste bijbaan van Utrecht. Jij begeleidt groepen toeristen, of collega’s/vrienden/families op de meest Utrechtse bierproeverij. Dat levert leuke ontmoetingen op!

Jij krijgt een salaris van € 15,- per uur en elke keer een internationale belevenis in Utrecht. Bovendien krijgen je vrienden korting als ze meedoen met een Bike & Brew Adventure.

Bike & Brew Adventure

Studeer, werk en speciaalbier 

Je werkt als tourguide op zaterdag tussen 13:30 en 18.00 in de weekenden van mei t/m oktober. Later komen hier misschien wat extra diensten bij in het weekend, afhankelijk van de drukte van de Bike & Brew Adventure. Dit is supergoed te combineren met studie en/of een andere baan en is een leuke manier om je skills verder te ontwikkelen!

Wie we zoeken

Jij communiceert op een heldere en boeiende manier, bent een fijne (bege)leider van een groep, en brengt informatie duidelijk over. Flexibiliteit,  improvisatievermogen en organisatorisch talent zijn jouw sterke skills: jij weet steeds iets geweldigs te maken van onverwachte situaties. Je kent de stad Utrecht en bent 18 jaar of ouder.

Geef toeristen (en jezelf) een onvergetelijke ervaring, fietsend langs de bierbrouwerijen van de stad Utrecht. Solliciteer nu als tourguide!

Bike & Brew Adventure

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijk uurloon van € 15;
 • Gezelligheid en een betaalde borrel;
 • Leuke ontmoetingen met toeristen en/of andere groepen;
 • Sportief onderweg zijn;
 • Korting voor vrienden die meefietsen;
 • Een tijdelijke functie o.b.v. een nul-urencontract in de lente- en zomermaanden.

Wat wij vragen:

 • Je hebt uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in spreken als schrijven;
 • Je weet feilloos door Utrecht te fietsen;
 • Je bent beschikbaar gedurende de weekenden vanaf mei;
 • Je bent flexibel en kunt improviseren om te kunnen omgaan met onverwachte situaties;
 • Je bent klantgericht en in staat om een positieve ervaring voor de toeristen te creëren.

Solliciteren

Sta je al te trappelen om op de fiets te springen met de gasten van dit Bike & Brew Adventure? Ben jij de perfecte kandidaat voor de rol van tourguide en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’. Dan maken we binnenkort kennis en besluiten we samen of het een match is.

Shopping Cart
Scroll to Top