fbpx

Join the Sustainable SUP Squad

💡 Ik heb een nieuwe WIN-WIN-WIN gevonden! Gezellig kletsen met anderen, sportief bezig zijn, én we laten de omgeving een beetje beter achter dan we deze aantroffen.

Sustainable SUP Squad

Sustainable SUP Squad

De Sustainable SUP Squad is een event waarbij we met een groep op een Stand UP Paddle board de Utrechtse singel gaan schoonmaken. De laatste keer hebben we met gemak met 4 personen in 1,5 uur tijd 2 (!!) vuilniszakken weten te vullen.

Voel je welkom bij deze squad

🙏 Iedereen is welkom om aan te sluiten. Wel is het belangrijk dat je al ervaring hebt met voortbewegen op een SUP-board. Met een groepje gaan we samen op pad. Dit is echt een hele laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten! 

Sustainable SUP Squad

Al kletsend peddel je langs de mooiste stukjes van Utrecht. Utrecht vanaf het water is weer een hele andere dimensie.

SUPpen is fun en sportief

💪 Voortbewegen op een SUP-board vraagt stiekem best veel sportiviteit. Op je board blijven staan vergt een goede balans. Je bent continu met je peddel in de weer, om vooruit te komen maar ook om boten en ander verkeer de ruimte te geven. De extra moeilijkheidsgraad is om vervolgens (zonder te vallen) het afval uit het water te verzamelen.

Sustainability: laat het water schoner achter 

🕵️ Wat vind je zoal in het water? Plastic tassen, plastic verpakkingen van snoep of koek, fastfood verpakkingen, blikjes en flesjes, lege glazen flessen, aanstekers en heel veel peuken. En soms unieke voorwerpen zoals een wegwijzerpaaltje.

Suppend manoeuvreren naar de kleine hoekjes

Natuurlijk is er in Utrecht ook een schoonmaakdienst. De afvalboot doet regelmatig zijn ronde, maar kan niet overal bij. Met name de kleine hoekjes en de struiken die over het water hangen zijn plekken waar je met een SUP-board veel beter naartoe kan manoeuvreren dan met de afvalboot.

Gezelligheid en lekker bezig zijn

Door deze extra stap te maken en het afval te verzamelen, kun je op een eenvoudige wijze in je eigen stad een verschil maken voor een schoner leefklimaat. Na afloop gaan we als afsluiting nog gezellig een borrel doen. Al gauw spreek je af elkaar snel nog een keer te ontmoeten… 

Sustainable SUP Squad

Heb je interesse om een keer mee te gaan?
Kijk dan hier voor informatie en aanmelden!

Shopping Cart
Scroll to Top