fbpx

Help je mijn bedrijf verder groeien?

Het groepsweekend zit er weer op. Heb je je vermaakt? Welk moment blijft jou het meeste bij? Welk verhaal ga je aan je vrienden vertellen?

Als recent gestarte ondernemer kan ik wel een beetje hulp gebruiken om Sustainable Adventurer te laten groeien. Zou je mij daarmee willen helpen? 

Je kunt me op 7 manieren verder op weg helpen:

  1. Een aanbeveling op mijn website
  2. Online positieve klantreviews achterlaten
  3. Inhoudelijke feedback op het weekend weg
  4. Tip anderen over dit weekend weg
  5. Ga nog eens mee op reis
  6. Vertel in je netwerk dat ik voor privéreizen te benaderen ben
  7. Help mij samenwerkingen met partijen (in jouw netwerk) aan te gaan

Mocht jij overigens nog een achtste manier weten om te helpen, stuur me dan vooral een berichtje! 

Credits verzamelen die in te leveren zijn binnen de community

Als blijk van waardering voor jouw support voor mijn recent opgestarte onderneming geef ik je credits voor verschillende acties die je doet. Dit idee zal de komende periode meer vorm gaan krijgen. Maar vandaag start ik met al met een overzicht. Iedere deelnemer van een groepsreis heeft al 20 credits op de teller staan.

In 2023 start ik met een community. Om te beginnen met een tweemaandelijkse lunch waar je andere sustainable adventurer’s kunt ontmoeten. Een plek om reisverhalen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Credits (1 credit = 1 euro) zijn in te wisselen bij activiteiten binnen de community. Een goede reden dus om eens aan te sluiten bij de lunch ;-). 

1. Een aanbeveling op mijn website

Met een hele concrete aanbeveling op de website help je om twijfelende bezoekers die de website al hebben gevonden, te overtuigen. Dit kan net dat extra duwtje zijn die ze nodig hebben om een groepsweekend te boeken. Hieronder al enkele voorbeelden zoals deze te vinden zijn op de website. Vind jij het oké om op met een foto en een quote op mijn website te staan? Stuur mij dan een Whatsapp-bericht met een leuke foto en quote! In ruil hiervoor geef ik je 5 credits.

 

2. Online positieve reviews achterlaten

Online reviews en social posts helpen de online reputatie van mijn bedrijf te verbeteren. Geïnteresseerden voor groepsreizen en weekendjes weg in Nederland kunnen mij op deze manier beter vinden. Zo veel mogelijk positieve reviews op deze verschillende kanalen gaan zorgen voor een betere vindbaarheid en hopelijk dus ook meer klanten. Voor het gemak heb ik verschillende websites waar je een online review kunt achterlaten, hier naast elkaar gezet. Kun jij helpen door een positieve review op deze plekken achter te laten? Voor iedere review ontvang je 3 credits

 

(Under construction)

3. Inhoudelijke feedback op het weekend weg

Met jouw inhoudelijke feedback op het afgelopen groepsweekend weg Sailing into the Dark Sky kan ik mijn aanbod verbeteren.

  1. Wat vind je goed gaan en moet ik behouden?
  2. Zijn er dingen die beter kunnen  en waarom?
  3. Is er iets dat ik de volgende keer beter kan laten?

Jouw eerlijk input waardeer ik enorm en waar mogelijk ga ik deze direct meenemen in het volgende weekend dat ik ga organiseren. Mijn doel is om enkel mega-enthousiaste deelnemers van de groepsreis te hebben met positieve reiservaringen hebben die bijblijven. Dus als er iets is wat je mij als tip mee wilt geven, schrijf het dan hieronder neer. Heb je een 10 minuten tijd om onderstaande vragenlijst (met 22 vragen) in te vullen?

Als blijk van waardering voor het invullen van de vragenlijst ontvang je 5 credits die je kunt inleveren binnen de community van Sustainable Adventurer. 

Click here to display content from forms.office.com

4. Tip anderen over dit weekend weg

Een goede tip van een vriend of familie over waar je moet zijn, is nog altijd het meeste goud waard. Zijn er mensen in jouw directe omgeving die dit weekend ook ontzettend tof zouden vinden? Vertel ze jouw verhalen van het weekend weg met de mooie momenten die je beleefd hebt. Breng ze dan vooral even met Sustainable Adventurer in contact!

Voor iedere aanmelding voor een groepsreis die via een tip binnenkomt, ontvangen zowel de tipgever als de deelnemer 5 credits.

5. Ga nog eens mee op reis

Je bent uiteraard van harte uitgenodigd om nog eens mee op reis te gaan! Misschien als jaarlijks terugkerend uitje? Houdt ook zeker het aanbod in de gaten, want het plan is om hier de komende periode nog volop in te gaan ontwikkelen. Iedere terugkerende klant kan van mij een leuke verassing per post verwachten!  

6. Vertel in je netwerk dat ik voor privéreizen te benaderen ben

Naast dat ik groepsreizen wil gaan aanbieden waar individuen zich kunnen aanmelden, wil ik ook maatwerk gaan leveren aan groepen. Te denken valt aan een vriendengroep, een vrijgezellen, een vereniging of dispuut. Daarnaast zie ik mogelijkheden voor een alternatieve invulling voor een bedrijfs- of teamactiviteit. Er is voldoende ruimte in het programma voor een persoonlijke invulling. Daarbij geeft de boot geeft een veilige, afgezonderde ruimte voor activiteiten of besprekingen. Op basis van de groepsgrootte ga ik kijken naar een passende boot met voldoende capaciteit. Weet jij mensen in jouw directe omgeving die hier mogelijk geïnteresseerd in zijn? Breng ze dan vooral met mij in contact via 0615164130 of mara@sustainableadventurer.com! 

7. Help mij samenwerkingen met partijen (in jouw netwerk) aan te gaan

Komende periode ga ik actief de samenwerking opzoeken met andere partijen om zo verschillende thema-weekenden aan te bieden. Om te beginnen denk ik aan kitesurfen, suppen, yoga, fotografie of schilderen. Ik zoek dan bijvoorbeeld een kitesurfschool die het leuk vindt om met mij een of meer weekenden dit jaar te organiseren. Heb jij deze mensen in jouw netwerk die hiervoor open staan? Of heb je een hobby (en netwerk) die hierboven niet tussenstaat, maar dat ook goed past in het format van dit weekend weg? Breng ze dan vooral met mij in contact via 0615164130 of mara@sustainableadventurer.com! 

Scroll to Top